Meer resultaten voor platina prijs

platina prijs  
Beleggen in platina Aandelenkopen.nl.
Beleggen in platina. Bekijk nu ook de kansen van het beleggen in platina! Het beleggen in platina vormt een uitstekende mogelijkheid om te investeren in één van de grondstoffen. De laatste jaren is met name de prijs van goud behoorlijk opgelopen, terwijl platina het meest zeldzame edelmetaal ter wereld is.
Platina komt meest voor in gehaltes van 950 en 995 GoudNL.
De platina prijs is afhankelijk van het gehalte of karaat van het platina en hoeveelheid vragers en aanbieders naar platina. De actuele platina prijs is dus verschillend, maar omdat er over het algemeen meer vraag is dan aanbod, ligt de platina prijs meestal hoog.
Platina prijsverwachting 2019 Waar gaat de platinaprijs heen?
Hoe kunt u platina kopen? Platina prijs per gram. De prijs van platina wordt meestal gemeten in USD per troy ounce, omdat de VS en het Verenigd Koninkrijk de dominante markten zijn voor de handel in grondstoffen. Op dit moment is de platina prijs 972 per troy ounce.
Goud vindt dit kwartaal een bodem en zal stijgen Goudverzekerd.
Ook de prognoses voor zilver, platina en palladium volgende de grotere broer en zullen op basis van de huidige prijzen een bodem vormen en de weg omhoog herpakken. Zo verwacht Georgette Boele een prijs voor zilver van 17 dollar per troy ounce in het vierde kwartaal van dit jaar.
Trouwringen Platina trouwringen prijsgarantie.
Let wel: deze laagsteprijsgarantie geldt zelfs als het om actieprijzen of aanbiedingen van trouwringen van een andere aanbieder gaat! De prijs van een set platina trouwringen is altijd afhankelijk van de ringmaten en de actuele platinakoers op het moment van bestellen. Naar platina trouwringen lijn Maanlicht.
Platina ondergewaardeerd tegenover goud? Zilver en goud blog Nieuws over edelmetaal.
Uit deze cijfers kunnen we concluderen dat platina veel meer een industrieel metaal is, waarvan de prijs sterk beïnvloedt wordt door de stand van de economie. Het edelmetaal wordt veel gebruikt voor katalysatoren in de auto-industrie, meer specifiek de productie van dieselautos.
Platinaprijs naar laagste niveau in tien jaar Laatste nieuws en updates van de goud en zilvermarkt Goudstandaard.
Platina" ziet er ongelooflijk goedkoop uit. Het is technisch gezien oververkocht en ruim beneden de productiekosten van veel Zuid-Afrikaanse mijnen. Als we op dit niveau blijven, dan zal dat uiteindelijk een reactie teweegbrengen aan de aanbodzijde" zo verklaarde Jonathan Butler van de Japanse bank Mitsubishi tegenover Reuters. Hij verwacht dat de prijs van het edelmetaal zal herstellen tot 900 per troy ounce.
Koersinformatie Groothandel in edelmetaal voor goudsmeden, edelsmeden en juweliers.
Vrijblijvend en giraal. Prijs in Euro's' per kilo.: Hoe actueel zijn de koersen? De koersen worden minimaal 1x per werkdag aangepast om 9.00 uur. Bij grote fluctuaties worden de koersen tussentijds aangepast. Eindejaarskoersen December 2019.: Goud Eur 43.060 pkg. Zilver Eur 490 pkg. Platina Eur 26.180 pkg. Palladium Eur 52.120 pkg. Tegen welke koers verkoopt u uw edelmetaal? De koers waartegen wij edelmetaal van u inkopen, staat vermeld in de kolom Bieden.

Contacteer ons

waarde 1 kg zilver
zilver 835 waarde
waarde antiek zilver
platina prijs
waarde zilver 925
waarde sterling zilver
wat is de waarde van zilver
waarde goud en zilver per gram
sterling zilver waarde
925 sterling zilver waarde
zilver 800 waarde
zilverprijs grafiek vandaag