Zoeken naar platina prijs

platina prijs  
Platinaprijs naar laagste niveau in zes jaar Laatste nieuws en updates van de goud en zilvermarkt Goudstandaard.
Het toegenomen aanbod van platina zorgt in combinatie met een relatief zwakke economische groei voor alsmaar lagere prijzen. Europa neemt ongeveer een kwart van de wereldwijde vraag voor haar rekening. Mocht de economische situatie in Europa verslechteren door een nieuwe crisis, dan heeft de industrie minder platina nodig en kan de prijs nog verder onder druk komen staan.
Goudprijs en zilverprijs Amsterdamgold koersen.
Wie geïnteresseerd is in de prijs van goud of de zilverprijs wordt vaak doorverwezen naar de koers. Op websites van edelmetaalbedrijven zoals AmsterdamGold zijn grafieken te zien waarop de koersen van edelmetalen zoals goud, zilver en platina te volgen zijn.
Platina komt meest voor in gehaltes van 950 en 995 GoudNL.
De platina prijs is afhankelijk van het gehalte of karaat van het platina en hoeveelheid vragers en aanbieders naar platina. De actuele platina prijs is dus verschillend, maar omdat er over het algemeen meer vraag is dan aanbod, ligt de platina prijs meestal hoog.
Futures platina Prijs Investing.com.
Deze pagina bevat gegevens over Platina. Meer informatie kan gevonden worden in andere rubrieken, zoals historische gegevens, grafieken en technische analyses. Platina is een zeldzaam metaal, dat vooral in Zuid-Afrika gevonden wordt. Het wordt vooral gebruikt voor de productie van sieraden.
Platinumprijs Platinum Koers finanzen.nl.
Vanwege de schaarste van platina en de hoge prijs van platina wordt palladium dan ook door de industrie gebruikt als substituut voor palladium. Alleen in de sieradenindustrie kan palladium nog steeds niet concurreren met platina, zodat platina daar waarschijnlijk niet zal worden vervangen door palladium.
platinaprijs Actuele platinaprijs grafieken.
Platina in dollar per troy ounce. 1 ounce 31103, gram. Platinaprijs in dollar per kilo. Bovenstaande tabel van de Platinaprijs, geeft de prijs in troy ounce en in de prijs in kilogram. Van oudsher wordt de Platinaprijs genoteerd in dollars per troy ounce oz t.
Actuele platinaprijs overzicht Prijs van platina vandaag Koers van platina.
In economisch slechte tijden, is de vraag naar platina klein en kan de platinaprijs ver onder de prijs van goud dalen. Wanneer het economisch voor de wind gaat, kan de platinaprijs wel dubbel zoveel als de goudprijs zijn. Het kopen en investeren in platina is dus heel aantrekkelijk voor speculanten, omdat men in korte tijd veel winst kan behalen.
Platinaprijs van vandaag historisch grafiek GoldRepublic.nl.
De aan en verkoopprijs van platina bij GoldRepublic. GoldRepublic baseert haar prijs op de actuele platinakoers de spotkoers. De in en verkoopprijzen die worden weergegeven op onze website kennen een dealerspread ten opzichte van de spotprijs. Tegen deze prijs koopt GoldRepublic het platina in.

Contacteer ons

waarde 1 kg zilver
zilver 835 waarde
waarde antiek zilver
platina prijs
waarde zilver 925
waarde sterling zilver
wat is de waarde van zilver
waarde goud en zilver per gram
sterling zilver waarde
925 sterling zilver waarde
zilver 800 waarde
zilverprijs grafiek vandaag